Astroloji

Şubat ayı 2022 burç yorumları, Terazi, Akrep..Balık Burçları

Terazi burcu Şubat 2022 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Hayatınızda kimse yoksa gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek. Ama evliyseniz şayet, eşiniz de size beklenmedik bir hoş bir sürpriz yapabilir. Eğer hamilelikle ilgili bir beklentiniz varsa, bu Yeni Ay zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle sosyal çevrenizin de desteği ile yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu Yeni Ay’da çalışmalar yapabilirler.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Havada aşk kokusu var. Kafandaki düşünceler aşka doğru kayıyor. Yeni heyecan ve flörtler geliyor. Evliliklerde çocuklarla ilgili yeni bir döneme giriliyor. Bu dönem, yeni biriyle tanışmanın işaretçisi olabilir. Devam eden ilişkiniz varsa, partnerinizle düşüncelerinizi paylaşmanız anlamına gelir.

Kendini duygusal açıdan çok iyi hissedeceksin. Çocuk sahibi olmak, hamilelik ve var olan çocuklarla olan güzel gelişmeler mutluluk verici. Bunların yanında çiftlerin birlikte paylaştıkları ortak alan, çalışma ve zamanda artış gözleniyor. Keyif verici meşguliyetler artıyor. Bu transit sürecinde birbirinizi dinlemek, bir mesele veya hayatın genelinde fikirlerinizi öğrenmek kıymetlidir. Arkadaşlıklar ve arkadaşça yaklaşımlar, etkinlikler, internette oyun oynamak, yeni insanlarla tanışmak bu geçişin keyifli yanlarıdır.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sizi fiziksel anlamda yoracak koşullar olabilir. Fakat sağlamcı, daha organize ve planlı davranışlarınızla üstesinden gelebilirsiniz. Eviniz içinde kesici, delici, yanıcı aletler kullanırken dikkat edin. Evden çıkmadan önce birkaç kere son kontrollerinizi yapmanızda yarar var. Bu dönem ev satın almak gibi bir planınız varsa, harika bir pazarlık yapabilirsiniz bu konuda gökyüzü sizden yana olacaktır.

Kendine vakit ayırmak ile sosyalleşme isteğin arasında gidip gelebilirsin. Çeşitli sosyal organizasyonlara katılman ve arkadaşlarınla keyifli vakitler geçirmen mümkün. İddialı duruşunla kalabalıklar içinde ön plana çıkabilirsin. Bu süreçte geleceğe yönelik hedeflerini gözden geçirirken, kendin için yeni ve iddialı hedefler benimseyebilirsin. Sizi kaldırabilecek insanlarla hayatınızı paylaştığınızda mutluluk sizindir. Aşk, doğru yerlerde bulunur ve siz gerçekten isterseniz bütün yerler doğrudur!

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte çalışma ortamınızda otoriteden destek alabilirsiniz. Eş, arkadaş ya da ortaklarınız rahatsızlık yaşayabilir. Sağlık sorunu yaşayan Terazi burçları bu dönemde iyileşebilir. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızın aktif olacağı bir dönem başlıyor. Bir ay boyunca kendinizi işinizde, gücünüzde göstermek isteyecek, gündelik hayatın düzenine önem vereceksiniz. Koşturmalar, angarya işler üzerinize yerleşebilir.

Bu dönem çok çalışabilirsiniz. Hayal kurmak isteyebilir, tembel etkilerle işlerinizi erteleyebilirsiniz. Tatlı tüketiminizin artacağı bu dönem kilo alımına dikkat edin. Günlük iş hayatın ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Fedakârca tutumların dolayısıyla iş ortamında ekip arkadaşlarının görevlerini kendi üzerine almaya yönelik bir eğilim içinde olabilirsin.

Terazi burcu 2022 yılı burç yorumları için  yazımıza göz atabilirsiniz.2022 yılında Terazi Burcunu Neler Bekliyor?

 

 

Akrep burcu Şubat 2022 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Ev, yuva, aile konuları bu Yeni Ay’ın ilgileneceği konular arasında yer alacak. Evinizi yeniden dekore etmek, tadilat işleri ile ilgilenmek, yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz. Bunlar olası iyi etkiler fakat aile içinde özellikle erkek figürler ile çekişmelerden uzak durmak yerinde olacaktır. Belki de yeni bir eve taşınmanın zamanı gelmiştir ve ilanlara bakmanın tam zamanıdır.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Ev, aile, yuva ve aile bireyleriyle iletişim gibi konular öne çıkıyor. Birbirinizle yapacağınız konuşmalar artıyor. Arada kırgınlık veya anlaşmazlık varsa, bunlar artık ortadan kalkıyor. Ertelenen bir konu karara bağlanıyor. Uzlaşmacı tutumun, karşı tarafta büyük etki yaratıyor. Bu dönemdeki duyarlılığın her zamankinden daha fazla artıyor. Evde yapmak istediğin değişiklikler varsa gündeme getireceksin.

Merkür transiti mali konuların ev içinde, aile ile görüşülmesi yönünde etkili olduğu gibi, taşınma, kira artışı, ev satın alımı, yatırım, ofis çalışmaları, eğitim giderleri gibi konularda da önem taşıyacak. Taşınma, tadilat, boya-badana işlerine kalkışabilirsin. Yeni eşya almak düşüncesindeysen bunu bu günler içinde yapacaksın. Çevrenin tavsiyelerini pek dikkate almıyor kendi zevkine ve keyfine göre hareket ediyor, doğru da yapıyorsun. Hesabı bilmek, harcamalara da dikkat etmek lazımdır, ailemize destek olabiliriz. Evimizin ihtiyaçlarını temin edebiliriz.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Size yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu sizin pek de beklediğiniz, umduğunuz tarzda bir kariyer gelişmesi olmayacaktır. Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve emin olun kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin. Hayatınıza hız ve heyecan katacak sözleşmeler yapabilir, imzalar atabilirsiniz. Kuzenlerinizin veya kardeşlerinizin hayatında iş konularında özellikle olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Yaşamında kariyerinle ilgili konular gündemini meşgul edebilir. Kariyerinle ilgili etkin pozisyondaki kişilerle yakın ilişkiler kurabilirsin. Kendini yeniden yapılandırmak için güzel bir dönemdesin. Dünyanın zirvesine çıkın. Böylece insanlar sizin görkeminizi görmeye başlarlar. Şimdi tahtı ele geçirme ve maneviyatınızı güçlendirme zamanı. Başarılı olmak için nelere ihtiyacınız var gözden geçirin ve son rötuşları yapın. Topluluklar önünde kendini rahatlıkla ifade edebileceğin ve yaptığın işlerle kendini gösterebileceğin bir zaman diliminde olacaksın.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Kendine vakit ayırma isteğinin yükseleceği bir aylık zaman dilimine hoş geldin. Bu süreçte hayatında keyifli aldığın konular ön plana çıkabilir. Güneş sizi bir ay boyunca destekliyor olacak. Akrep burçları, işle ilgili sahnede olabilecekleri bir dönemdeler. Şans oyunlarından ya da borsadan para kazanabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapıyorsanız bu süreçte yaratıcılığınız tetiklenebilir ve onu daha iyi ifade edebilirsiniz. Daha derin düşünebilme eğiliminizin de yükselebileceğinden bu süreci değerlendirmekte fayda var.

Aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili bağlantılı konular, size keyif veren alanlar, eğlence alanlarınız, kreatif işleriniz, sanatsal konularınız aktif olacak. Kendinize, aşk hayatınıza, hobilerinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Eğitmenlik ve danışmalıkla ilgili konuların bu dönem hızlandığını görebilirsiniz.

Yay burcu Şubat 2022 burç yorumları

Yay burç yorumları: Yeni Ay ile birlikte spontane, plansız bir tatile, bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz bu seyahate. Yaratıcılık, hobiniz olan bir konuda eğitim almaya da karar verebilirsiniz. İş anlamında üzerinizde her zamankinden çok daha fazla baskı ve sorumluluk hissedebilirsiniz ama bu süreçte patronlarla papaz olmamaya özen gösterin. Birinci dereceden akrabalarınız, kuzenleriniz, kardeşlerinizin hayatlarında zorlu dramatik gelişmeler söz konusu olabilir ve sizin yardım etmeniz gerekebilir bu Yeni Ay haftasında.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Bu dönemde görüşme, konuşma ve yazışmalarda artış olacağına işaret ediyor. Çevrenle olan iletişimin yoğunlaşıyor. Kardeş, kuzen, akrabalarla ilgili yeni konular gündeme geliyor. Yapacağın kısa kısa seyahatlerde birden fazla işini halledeceksin. Çevremizle bağlantımız artacak. Arkadaşlıklar kuracağız. İletişimde bulunmaktan, bir araya gelmekten hoşlanacağız. Yeni biriyle tanışabiliriz. Bu kişiyle sık sık bir araya gelebiliriz. Özel hayatında özgür tavırlarından ödün vermiyorsun.

Merkür Kova geçişi; iş hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Daha fazla bilgi edinmemizi, kendimizi geliştirmemizi, zihnimizi kariyer hayatımıza odaklamamızı, görüşmelerde bulunarak çevremizi genişletmemizi sağlar. Yürüttüğün reklam, pazarlama ve sosyal medya işlerinde de önemli derecede güzel gelişmeler yaşıyorsun. Kendini görmek istediğin noktanın üstünde bulabilirsin. Anlaşmak, konuşmak, yakın çevremizde bulunan bir kişiyle ortaklaşa bir işe girişmek, zekamızı en üst düzeyde kullanmak, yeni bir çevreye dahil olmak açısından da sizler için gayet olumlu bir süreç.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün. Para ile ilgili konularda daha stratejik ve akıllıca davranabileceksiniz. Bu dönem elinizden çıkarmak istediğiniz, satmayı planladığınız bir şey varsa bunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Her türlü satış konusunda gökyüzü destekleyici konumda olacaktır.

Şubat ayı ortasından ay sonuna kadar mevcut rutinin seni biraz sıkabilir ve kaçıp uzaklaşmak isteyebilirsin. Denizaşırı yolculuklar organize etmek duygusal bir ihtiyaca dönüşebilir. Bu süreçte yabancı ülkelerden, farklı kültürlerden arkadaşlar edinebilirsin. Sorumlu olduğunuz alanı bırakıp, başka alana geçtiğinizde neler yapabileceğinizi hayal edin. Öne çıkmaya ve fark edilmeye cesaret edin! Hayata yönelik yeni felsefeler ve yepyeni bakış açılarıyla tanışmanız muhtemeldir.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Aile içerisinde çözülememiş konular varsa uzlaşıya varılması yönünde liderlik edebilirsin. Odağında ev konusu olacak. Evinize, ailenize, yuvanıza odaklanacağınız bir dönem başlıyor. Bu alanlarda vakit geçirmek, ailenizle daha fazla bağlantı içinde olmak sizin için önemli olacak. Evle ilgili, yerleşimle ilgili konulara vaktinizi harcayabilirsiniz. Yay burçları, evle aile ile ilgili konularda daha fedakar olacakları ve aileden destek alacakları bir dönemdeler. Bebek düşünenler müjdeli haber alabilirler. Yurtdışından misafir gelebilir. Evden internet yayımcılığı ile ilgili bir iş yürütebilirler.

Yay burcu 2022 yılı burç yorumları için  yazımıza göz atabilirsiniz.2022 yılında Yay burcunu neler bekliyor?

Oğlak burcu Şubat 2022 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: İş hayatında organize ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeniz durumunda başarıyı biraz geç de olsa elde edebileceksiniz. Kişisel anlamda kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir veya bir satış işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir veya vergisel bir kazanç olabilir. Eğer işiniz bir ortak ile gerçekleşiyorsa, birlikte daha çok kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. İkinci evinizde seyahat edecek Merkür; kazanç, gelir, birikim ve harcama alanlarınıza vurgu yapacak. Aynı zamanda ev ve her türlü gayrimenkul işleri odak noktanız haline gelebilir. İş arıyorsan, başvuru yaptıysan veya kendi işini kuracaksan muhteşem bir dönemdesin. Bu zaman diliminde birikim, yatırım ve maddi güvence konuları ile meşgul olacaksın. Ev almak için araştırma içindeysen istediğin niteliklere sahip ev bulabilirsin.

Merkür’ün hareketlendirdiği noktada gündeme gelen bağlantılar yenilik getiriyor. Bu dönemde kazanç elde etme yönünde arkadaş çevreniz, hizmette bulunduğunuz kişiler, günü birlik işler, internet, yazışmalar, bilgi paylaşımları hayli etkilidir. Hangi konuda tecrübemiz varsa, başkalarına eğitmenlik yapabiliriz, yol gösterebiliriz, aktif bir şekilde yönlendirebiliriz. Ancak geleni bereketiyle karşılamayı, olmayan bir işi de hayrımıza bilmeyi unutmayalım.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızda odaklanacağız konular, krediler, borçlar, ekonomi, finansal durumlar, vergiler, miraslar, sponsorluklar, nafaka konuları, muhasebe ile ilgili işler, değişim, dönüşüm ile ilintili konular olacaktır. Bu dönem belki de uygun faiz oranları ile yatırım için kredi çekebilirsiniz, belki de kendi işinizi kurmak için de kullanabilirsiniz bu krediyi. Belki de beklenmedik, sürpriz bir ödeme yapılabilir size. Ya da bir borcunuzu ödemeniz konusunda bir kolaylıkla karşılaşabilirsiniz.

Yaşamında finansal konular, ortaklaşa paylaşımlar ön plana çıkabilir. Gündemini meşgul eden bir miras konusu varsa aktif tavırlarınla konuyu nihayete erdirebilirsin. Başvurduğun bir banka kredisi varsa konuyla ilgili sonuç alabilirsin. Bu süreçte okült ve metafizik konulara yönelik ilgin yoğunlaşabilir. Sizinle birlikte yürüyen ve aynı zamanda ruhunuzu iyileştiren yol arkadaşınızı bulun. Eğer size iyi gelmezse gitmesine izin verin. Benlik saygınızı yüksek tutun. Güzel bir gelecek inşa etmek için gerekli malzemeler önünüze geliyor olacak.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Oğlak burçları, iletişim, eğitim konularında şanslılar. Ev kredisi alabilirler. Aile ile ilgili miras konusu varsa o netleşebilir. İletişim ağınızı hızlandırdığınız bir dönem başlıyor. Yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşler, yakın dostlarınız, komşular onların hayatında konu ve olaylar önem kazanıyor. Kardeşlerin ve yakın çevrenle ilişkilerinde kendinden önce onları ön plana aldığın tutumlar içinde olabilirsin.

İletişime dayalı bir takım işleriniz varsa satış, reklam, pazarlama gibi alanlarda hayal gücünüzü yeteneklerinizi ve yaratıcı tarafınızı çok net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Ruhsal konularla ilgili eğitimler almak isteyebilirsin. Eğitim almak istediğin konularla ilgili araştırmalara hız verin.

Kova burcu Şubat 2022 burç yorumları

Kova burç yorumları: Fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz. Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal bir takım kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir, mesleğe dönüştürebilirsiniz. Yalnız ikili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkartabilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Düşünceleriniz hızlanıyor. Kafanı meşgul eden konular her zamankinden daha fazla. Merkür Kova burcundayken diğer burçları olumlu yönde etkiliyor ama siz Kova burçlarında kafa karışıklığı yaratıyor. İki arada bir derece kalmanız muhtemel konular önünüze çıkabilir. Karar vermekte zorlanabilirsiniz. Karşınıza cesaret gerektiren işler ve ilişkiler çıkabilir.

Burcunuzda ilerleyecek Merkür, aşk hayatımızda iletişimin öncüsü, insanları etkilemede gücümüzün doruk noktasında olduğunu gösteriyor. Sözlerimizle nasıl da arkadaş canlısı olduğumuzu göstereceğiz. Görüş yapımız, ileri düşünce tarzımız, modern yaşam biçimimiz, kültürel etkinliğimiz bizi diğerlerinden farklı kılıyor. Bu transitte, finansal krizlerimizi aşabilmek amaçlı düşüneceğiz. Kimlerden ne gibi destekler görebiliriz, nasıl para kazanabiliriz bunları daha dikkatli şekilde gözden geçireceğiz. Özetle yenilenmek ve daha rahat yaşama isteğimiz yüksek olacak.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Eğer bir partneriniz varsa ona sürpriz bir şekilde evlenme teklif edebilir, yüzük takabilir, yüzük alabilir, nişanlanabilir, ilişkinizi daha heyecan verici bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Sizi çok iyi temsil edecek biri ile bir anlaşma yapabilirsiniz. Avukat olabilir, muhasebeci olabilir veya iş anlamında sizi besleyecek bir ortaklık başlatabilirsiniz. Her şekilde bu Dolunay, size destek olacak kişileri hayatınıza çekmeniz konusunda sizin için fayda odaklı çalışacaktır.

Fiziksel enerjinin ve kendine olan güveninin yüksek olduğu, kendini rahatlıkla ifade edebildiğin bir zaman dilimindesin. Kendine odaklanmak ile ikili ilişkine veyahut varsa evliliğine odaklanmak arasında “ben mi? biz mi?” ikilemi yaşayabilirsin. Sizin özgürlük ihtiyacınızı anlayan ve her zaman yanınızda olacak biriyle arkadaş olun. Kimseye sizle tartışacak lüksü vermeyin. Kendinizi uzun vadeli sorunlardan kurtarın. Ancak eleştirilerin de bazen iyi olduğunu ve sizi geliştirdiğini göz ardı etmeyin. Her türlü ikili ilişkin içinde açık ve direkt tavırlarınla kendini gösterebilir, ön plana çıkabilirsin.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Yaşamında finansal konular ön planda. Baba, koca gibi eril figürlerden finansal anlamda destek görebileceğin gibi sen de senden bu anlamda destek isteyenlere borç vermek isteyebilirsin. Kova burçları maddi konularda şanslılar. Yakın çevreden, eşten veya ortaktan bu anlamda destek alabilirler. İletişim eğitim konularına para harcayabilirler.

Artık para konularında daha fazla kendinizi göstereceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Hayatınızla ilgili yapılması gerekenler, güzel şanslar devrede olurken maddi konularda da bu işlerinizin karşılığını görmek isteyeceksiniz. İşlerinizin karşılığını alacağınız bir dönem olabilir. Hayal gücünüzü kullandığınız, işlerden güzel sonuçlar almaya yatkın olacaksınız.

Balık burcu Şubat 2022 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Sağlıkla ilgili devam eden bir tedaviniz var ise tedavi yönteminde veya gittiğiniz hastanede değişikliğe gidebilirsiniz. Belki de bir süredir devam eden bir sağlık durumunuz var ise, bu hafta artık sona erebilir. Sağlığınıza özellikle ateşli ve salgın hastalıklara karşı dikkat etmelisiniz. Bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Önümüzdeki 2 haftalık süreç tam anlamıyla içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Diğer yandan özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Sezgileriniz güçleniyor ve gördüğünüz rüyalarda büyük oranda artış gözleniyor. Arkanızdan çevrilen işleri, konuşulanları, dedikoduları hissedip öğreneceksiniz. Bunları kafanıza takabilirsiniz veya takmayabilirsiniz, bu biraz da o anki ruh halinize bağlı.

Aldatılmalara ve kandırılmaya açık bir süreçte olabilirsiniz. Okumadan imzalamaman gereken şeyler ve konunun derinliğini bilmeden harekete geçmemen gereken durumlar var. Aslında yaşaman olası olan olumsuzlukların boyutu çok büyük değil. Bu tümüyle size bağlı. Görmezden geldiğiniz sürece sıkıntı oluşmuyor. Tedbiri elden bırakmayın ve keyif aldığınız alanlarda vakit geçirmeye bakın.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Öncelikle yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir. Çalıştığınız iş yerinin lokasyonunda da değişiklikler olabilir. İş ortamınızda kullanmak üzere yeni elektronik aletler alabilir, bilgisayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Sağlığınızla ile ilgili kontrollerden geçebilir, beslenmenize dikkat edebilir, hayatınızı sağlık anlamında yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Günlük rutinlerin ve işle ilgili sorumlulukların ön plana çıkabilir. Kendinden çok diğer insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilir, özellikle iş ortamında yaptıklarını gözler önüne sermek isteyebilirsin. Gülmenin bir yolunu bulursanız, yaptığınız işi daha da çok seversiniz. Ve yaptığınız iş artık sizin için bir yük olmaktan çıkar. Sizi değersizleştiren her şeyden ve herkesten uzak durun. İş hayatınız için istikrara ihtiyacınız var. Daha iyi bir şey beklemenin zamanı geldi mi? Önümüzdeki süreçte ortaya koymak üzere yeni şeylerin hazırlıklarına girişmek için uygun bir dönemde olacaksınız.

18 Şubat’ta Güneş sizin burcunuza geçiyor. Fiziksel enerjiniz ve kendinize olan güveninizde bir yükselme hissedebilir, girdiğiniz ortamlarda bir güneş gibi ışık saçabilirsiniz. Kendinizi her zaman olduğundan daha iyi ifade etmeye açık bir dönemde olacaksınız. Güneş’i arkanıza alarak kendinize olan güveninizin yerine geleceği bir dönem başlıyor. Aynı zamanda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da kendinizi güçlü hissedeceğiniz, keyfinizin yerinde olacağı bir zaman dilimindesiniz.

Balık burçları maddi konularda şanslılar. İş arayanlar iş bulabilir. Sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Beklenmedik ödemeler, ekonomik anlamda sizi zor duruma sokabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmanızda fayda var. Bu dönem hayata karşı direnmek yerine yapılması gerekenleri ele alıp akışla beraber gitmelisiniz. Değişim ve dönüşümlerde esnek olmaya gayret göstermelisiniz. Özellikle ilişkilerde ve iletişimde yaşadığınız sorunlar ve sıkıntılar geride kalıyor. Artık kafanızı daha netleştirerek yolunuzda ilerleyeceksiniz.

Şubat ayı 2022 burç yorumları, Koç, Boğa.. Başak Burçları

Önceki makale

Göbek eriten ve yağ yakan içecek tarifi..

Sonraki makale

Siz de beğenebilirsiniz