Astroloji

2022 Yılında Aslan Burcunu Neler Bekliyor?

Aslan (22 Temmuz – 22 Ağustos)

Evlilik çanları Aslan’lar için çalıyor bu yıl. Her alanda sorumluluk alma eğiliminde olsanız da aile fertleriyle ilgili sorumluluklar sizi biraz yorabilir. Evliliği yolunda gitmeyenler, bitirme kararı alacak olsa da uzun süredir stresle ve yoğun iş hayatıyla uğraşanlar için rahatlama zamanı.

Yeniay sizin ortak para alanlarınızda oluşacak. Evliyseniz eşinizin parasal kaynakları ve parasal kazançlarının iyi olacağı bir döngü sizi bekliyor. Evli olmasanız bile ailenizin, patronunuzun, iş birliği içerisinde olduğunuz, paranızı ortak kullandığınız insanların hayatında da güzel gelişmeler olabilir ve bu gelişmelerden siz de faydalanabilirsiniz.

Aslan Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Tutulmaların kariyer alanınızı etkileyeceği bu yıl, hayatınızdaki büyük değişimler gündeminizde olacak. İş değişikliği, terfi, iş kurma olabileceklerden sadece bazıları. Bazı Aslan’lar bu sene ortaklı bir işe de adım atmak isteyebilir. Yıl içeresinde oluşabilecek gerginliklere daha sakin ve dengeli bir şekilde yaklaşın.

Bir kredinin, bir borcun altına girmek konusunda da bu Yeniay size göz kırpacak. 2 Mart Çarşamba gününden başlayan 15 günlük süreçte krediler, vergiler, ödemelerle ilgili konular, stopajlar, alacakların tahsil edilmesi bunlarla ilgili alanda güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelecek. 2022’nin para ile ilgili alanda şanslı burçlarından birisiniz. Mart ayındaki Yeniay bu alanda size önemli kapılar aralayacak.

Diğer taraftan işle ilgili konularda yapılması gereken ne varsa ele alabilirsiniz. Hayata esnek gözlerle bakacaksınız. Bir yerden para bekliyorsanız, ödeme alacaksanız bununla ilgili konu ve olaylar Çarşamba günü hızlanacak. Perşembe günü dikkatli olun Venüs Mars ve Plüton kavuşumları iş, hizmet, sağlık alanınızda gerçekleşecek. İş hayatınızda kavgadan, manipülasyondan, baskıdan uzak durmanız gerekecek.

Etrafınızdaki insanların birbirine girdiğini fark edebilirsiniz. Siz barışçıl bir şekilde onları ayırmak isteseniz bile kendinizi kavganın içerisinde bulma olasılığınız da var. Ya da bir sağlık alanına gideceksiniz orada bir işinizi halledecekseniz karşı tarafla olan bağlantınıza onun size söylediğine yine sizin ona söylediğinize dikkat edin çünkü Perşembe günü gökyüzünde sert etkileşimler devrede olabilir.

Aslan Burcu 2022 Aşk Hayatı

Uzun süreli beraberliği olan Aslan’lar bu yıl yuva kurmak isteyebilir. Hızlı tüketilen aşklardan çok, ciddiyete dayalı bağlar kurmak, ilişkileri resmiyete taşımak gündeminizde. Kalbi boş olan Aslan’lar da yine ciddi ilişkilere adım atacak.

Aslan Burcu 2022 Sağlık

Uzun zamandır çözemediğiniz ya da geri plana attığınız tüm konular temmuz ayında çözülmek için tekrar önünüze gelebilir. Bu durum sizi depresif bir hâle sokabilir. Her yük size romatizma ve kemik ağrısı olarak geri dönebilir.

Aslan Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Bu yıl ilişkilerinizde objektif ve gerçekçi olmalısınız. Kendi korkularınızı, karşınızdaki kişiye yansıtmamalısınız. Bu yıl ilişkiler sınava tabi. Yalnızca temelleri sağlam atılmış olan ilişkiler sınavı geçecek. Kendinize ve başkalarına karşı dürüst olmaya çalışın.

Aslan burcunun olumlu ve olumsuz özelliklerini daha detaylı öğrenmek için Aslan burcunun olumlu ve olumsuz özellikleri nelerdir? yazımıza göz atabilirsiniz.

2022 Yılında Yengeç Burcunu Neler Bekliyor?

Önceki makale

2022 Yılında Başak Burcunu Neler Bekliyor?

Sonraki makale

Siz de beğenebilirsiniz